PFC Trade

ПФЦ Траде е застапник и дистрибутер на светски реномирани производители меѓу кои спаѓаат: Dr. Falk Pharma, Medi-Globe GmbH, Schülke, Arcana и JEM Medical.

Дејност на претпријатието е трговија на големо со лекови, медицински помагала и хемикалии. прочитај повеќе

Производители