Контакт/Пријава на несакани ефекти

За подетални информации за нашите програми, активности и можност за вработување, слободно контактирајте не.

Контакт информации

Адреса: Bul. Asnom 36/4, 1000 Skopje, Macedonia.

Телефон: 00 389 (0)2 2774 196

Факс: 389 (0)2 2774 196; 389 (0)2 2432 141;
389 (0)2 2430 154;

Мобилен: 389 (0)70 220 769; 389 (0)71 368 797

E-mail: pfc-md@t.mk; pfc-md@t-home.mk

Веб сајт: www.pfctrade.mk

Локација
google мапа
Контакт форма
Испрати порака