Arcana BBQ

Базен чистачки концентрат, за скари, конвекциски рерни и печки.

  • Брза ефективност
  • Со заштитита од корозија

Места на примена:

Специјален чистач, кој може да се разредува со вода. Се користи за отстранување на тврдокорни, бигоросани и масни остатоци.

Методи/инструкции за употреба

Да се испрска рамномерно 5% од разредениот производ (со вода) на површините додека се загреани, доколку е можно. После потребното контактното време (> 5 минути, производот да не се исуши), се исплакнува со доволна количина на вода. Доколку е потребно постапката да се повтори, или да се зголеми концентрацијата од Arcana® BBQ. Малите делчиња и решетките можат да бидат потопени во растворот преку ноќта.

Пакување:

Шише од 1 L (12 x 1L)
- влкучува 2 спреј пумпи