glass

чистач готов за употреба на база на алкохол и амониум хлорид. Чисти стаклени површини и огледала без да остава траги.

  • изразита моќ на чистење
  • пријатен мирис

Места на примена:

За чистење на стаклени површини во сите професионални области.

Методи/инструкции за употреба:

Испрскајте ја рамномерно површината која треба да биде третирана, покривајќи што е можно поголем дел. По кратко време на дејствување избришете ја површината со соодветна, чиста и сува крпа.

Пакување:

Шише од 1 L (12 x 1L)
- влкучува 2 спреј пумпи