anti fat

високо квалитетен растворувач на маснотии, особено погоден за кујни.

  • Базна pH вредност
  • Согласно барањата за безбедност на храната
  • Погодно за машинско чистење и чистење под висок притисок

Места на примена:

Високо квалитетен растворувач на масти, меѓу другото погоден за прехранбените области. За лесно отстранување на маснотии, скроб и протеини од сите видови на површини и подови.

Методи/инструкции за употреба:

Во зависност од онечистувањето, се нанесува во чиста форма врз влажен сунѓер. По чистењето, површината се исплакнува со ладна вода. За чистење со пребришување Arcana® anti fat да се раствори во однос 1:10 (исто така, погоден за чистење со машини и апарати под висок притисок). Одстранетите нечистотии да се соберат и добро да се исплакне со вода. За употреба кај чувствителни материјали, најпрво да се проба дали одговара. Не одговара за анодизиран алуминиум.

Пакување:

  • Шише од 1 L (12 x 1L)