acryl

безалкохолен раствор за брза дезинфекција базиран на кватерно амониумови соли.

  • Без алкохол
  • Брза ефикасност
  • За површини чувствителни на алкохол
  • Тестирано согласно европските стандарди

Места на примена:

За дезинфекција на алкохолно чувствителни области (особено погоден за плексиглас).

Методи/инструкции за употреба:

Arcana® acryl е раствор спремен за употреба. Нанесете го неразреден на предметите и површините и оставете го да дејствува. Обратете внимание површините да бидат целосно навлажнети. Вишокот од растворот што ќе остане отстранете го со необоена крпа за еднократна употреба. Спремниот раствор за употреба може да се користи како спреј за дезинфекција или како пена. Во врска со ова на наредната страна има информации за дополнителната опрема на производот.

Пакување:

  • Шише од 1 L