acryl wipes

Дезинфицирачки марамчиња готови за употреба, импрегнирани со безалкохолен активен раствор за употреба.

  • Без алкохол
  • Дезинфицирачки марамчиња спремни за употреба
  • Брза ефикасност
  • За површини чувствителни на алкохол
  • Практична големина jumbo
  • Тестирано согласно европските стандарди

Места на примена:

За дезинфекција на алкохолно чувствителни области (особено погоден за плексиглас).

Методи/инструкции за употреба:

Со импрегнираните марамчиња темелно да се избришат површините, обрнувајќи внимание тие да бидат целосно навлажнети и да се остави да дејствува. Користете неколку марамчиња, доколку е потребно при чистење на особено големи површини.

Пакување:

  • 200 марамчиња