Dr. Falk Pharma snippet

БУДЕНОФАЛК® / BUDENOFALK®

Буденофалк е достапен во една фармацевтска дозирана форма.

 

Буденофалк® 3 мг гастрорезистентни капсули

Состав: budesonide 3 mg

Фармацевтска форма: гастрорезистентна капсула, тврда

Пакување: 100 капсули

Начин на издавање: Лекот може да се издава само со лекарски рецепт (Р).

 

 

 

Производител